Steun ons

U kunt het festival op twee manieren financieel steunen.

  • U kunt geld doneren. Wij zijn blij met elke gift!
  • U kunt een van de attracties adopteren. Dat levert uw bedrijf exposure op tijdens het druk bezochte festival.

Geef aan het Bredewegfestival

schminkenHet Bredewegfestival wordt georganiseerd door 12 super-enthousiaste buurtbewoners die hieraan het hele jaar als vrijwilliger werken. Sommigen al vanaf het eerste festival in 1977!

Wij zoeken financiële hulp
Met uw bijdrage helpt u om het Bredewegfestival in stand te houden. Help ons het festival tot een groot succes te maken!

Wij zijn blij met elke bijdrage! Ook voor uw bescheiden gift is onze dank groot.

Word (of blijf…) Festivalvriend!

Wilt u ons voor de komende festivals als Vriend steunen, dan kan dat eenvoudig door een machtigingsformulier in te vullen. Daarmee machtigt u de Stichting Vrienden van het Bredewegfestival om één keer per jaar een bedrag naar keuze (met een minimum van € 50,-) automatisch van uw rekening af te schrijven. U kunt de machtiging natuurlijk op elk moment weer intrekken.

Doet u mee? Vul dan hier meteen het formulier in! Wij nodigen u dan uit voor exclusieve bijeenkomsten. Bovendien bieden wij u op het festival twee drankjes aan.

Scan het ingevulde formulier en mail het naar vrienden@bredewegfestival.nl . Of gooi het ingevulde formulier eenvoudig bij ons in de bus. Het adres staat onderaan het formulier vermeld.

Stichting Vrienden van het Bredewegfestival
De Stichting Vrienden van het Bredewegfestival bestaat uit betrokken buurtgenoten. Het doel van de stichting is om zo veel mogelijk financiële steun voor het Bredewegfestival te werven – en zo te helpen om het festival elk jaar opnieuw mogelijk te maken.

Adopteer een attractie

Adopteer één van de markante attracties op het Bredewegfestival en uw bedrijf deelt in de aandacht. Bovendien toont u uw betrokkenheid bij het feest aan zijn duizenden bezoekers.

Hoe werkt het?
U selecteert samen met ons één of meer beschikbare attracties die u wilt adopteren. Wij zorgen voor een bord in Festivalstijl en plaatsen dit goed zichtbaar bij de attractie. U wordt op onze site als als adoptant vermeld, uiteraard met link naar uw eigen site.

Wat kost het?
Het tarief is € 350,- per attractie.

Hoe regel ik het?
Stuur een mail naar donateur@bredewegfestival.nl. Vermeld uw naam en contactgegevens en wij nemen spoedig contact met u op.

Culturele ANBI: extra belastingaftrek

De Stichting Bredewegfestival is een culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).  Dit betekent een extra belastingaftrek voor u als donateur. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Voor meer info: www.belastingdienst.nl/giften.

 

 

Gemeente Amsterdam

      Amsterdams Fonds voor de Kunst

NUON Foundation


Fonds voor Oost

Scharrelslagerij Cees de Bouter


Intratuin

 

Gemeente Amsterdam

      Amsterdams Fonds voor de Kunst

NUON Foundation


Fonds voor Oost

Scharrelslagerij Cees de Bouter


Intratuin

Nederlands Philharmonisch Orkest / Nederlands Kamerorkset

 
      
    
  Sinds 1977
info@bredewegfestival.nl
© 2022 Stichting Bredewegfestival
Overname tekst, beeld en logo
alleen na toestemming

 
   
info@bredewegfestival.nl
© 2022 Stichting Bredewegfestival
Overname
alleen na toestemming