Steun ons

U kunt het festival op twee manieren financieel steunen.

  • U kunt geld doneren. Wij zijn blij met elke gift!
  • U kunt een van de attracties adopteren. Dat levert uw bedrijf exposure op tijdens het druk bezochte festival.

Word Vriend van het Bredewegfestival

schminkenHet Bredewegfestival wordt georganiseerd door 12 super-enthousiaste buurtbewoners die hieraan het hele jaar als vrijwilliger werken. Sommigen al vanaf het eerste festival in 1977!

Wij zoeken financiële hulp
Maar wij kunnen dit niet alleen. Door bezuinigingen van overheid en fondsen redden wij het niet zonder giften. Wij zoeken daarom zo veel mogelijk mensen die € 50 of meer willen schenken als Festivalvriend. Met uw bijdrage helpt u om het Bredewegfestival in stand te houden. Bovendien bent u dan van harte welkom bij onze Vriendenborrels en andere speciale activiteiten. Help ons het festival tot een groot succes te maken!

Word Festivalvriend!
Als u € 50,- of meer doneert, wordt u daarmee automatisch Festivalvriend voor 2018. Als dank geven wij u dan exclusief BREEDBIER of Vin du Festival Bredeweg cadeau! Bovendien nodigen wij u dan uit voor speciale activiteiten die wij voor Festivalvrienden organiseren. We hebben een ANBI-status; uw schenking is dus fiscaal aftrekbaar. Heel veel dank!

Minder doneren?
Bij een donatie van € 50,- of meer schrijven wij u in als Festivalvriend. Maar wij zijn blij met elke bijdrage! Ook voor uw bescheiden gift is onze dank groot.

Stichting Vrienden van het Bredewegfestival
De Stichting Vrienden van het Bredewegfestival bestaat uit betrokken buurtgenoten. Het doel van de stichting is om zo veel mogelijk financiële steun voor het Bredewegfestival te werven – en zo te helpen om het festival elk jaar opnieuw mogelijk te maken.

 

Adopteer een attractie

Adopteer één van de markante attracties op het Bredewegfestival en uw bedrijf deelt in de aandacht. Bovendien toont u uw betrokkenheid bij het feest aan zijn duizenden bezoekers.

Hoe werkt het?
U selecteert samen met ons één of meer beschikbare attracties die u wilt adopteren. Wij zorgen voor een bord in Festivalstijl en plaatsen dit goed zichtbaar bij de attractie. U wordt op onze site als als adoptant vermeld, uiteraard met link naar uw eigen site.

Wat kost het?
Het tarief is € 350,- per attractie.

Hoe regel ik het?
Stuur een mail naar donateur@bredewegfestival.nl. Vermeld uw naam en contactgegevens en wij nemen spoedig contact met u op.

 

Culturele ANBI: extra belastingaftrek

De Stichting Bredewegfestival is een culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).  Dit betekent een extra belastingaftrek voor u als donateur. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Voor meer info: www.belastingdienst.nl/giften.

 

 

 

   Gemeente Amsterdam

   Amsterdams Fonds voor de Kunst

NUON Foundation

Rabobank Amsterdam

Scharrelslagerij Cees de Bouter


Intratuin

Nederlands Philharmonisch Orkest / Nederlands Kamerorkset

 

Gemeente Amsterdam

      Amsterdams Fonds voor de Kunst

NUON Foundation

Rabobank Amsterdam

Scharrelslagerij Cees de Bouter


Intratuin

Nederlands Philharmonisch Orkest / Nederlands Kamerorkset

 
      
    
  Sinds 1977
info@bredewegfestival.nl
© 2018 Stichting Bredewegfestival
Overname tekst, beeld en logo
alleen na toestemming

 
   
info@bredewegfestival.nl
© 2018 Stichting Bredewegfestival
Overname
alleen na toestemming