27 April: Feest voor iedereen

Op de Bredeweg

10.00-11.00

De voorstelling Prinses met de dikke bips van het kindertheater de Toverknol

Heel, heel lang geleden leefde er een prinses. Ze werd de prinses met de dikke bips genoemd! Sterke, stoere prinsen als prins Jokkebrok en prins Lekkerding kwamen van heinde en verre om de prinses te ontmoeten… Of komen ze alleen om haar bips te zien? Is er misschien toch een prins die verder kijkt dan zijn neus lang is …?

11.15-12.15 – Three Guys Named Joe

Een bas, een gitaar en een cajon, meer heb je eigenlijk niet nodig. En drie prachtige stemmen natuurlijk. En mooie nummers, muzikaliteit, talent, lol en liefde voor de muziek van grootheden als de Louvin Brothers, Buck Owens, Simon & Garfunkel, Bonnie Raitt, Gillian Welch, Nick Lowe, Neil Sedaka, The Beatles… Wie in dat rijtje niet thuishoort? Niemand, want de Three Guys spelen het allemaal, en met volle overgave. Anything goes, zolang het maar 100 procent JOE is en het swingt, broeit, boeit of betovert. Het resultaat is een aanstekelijke mix van driestemmige magie die niemand onberoerd laat.

 

12.30 – 13.30 – Louis Swing Orchestra

Swingend Dansorkest met strijkers en drie vrolijke zangeressen neemt u mee naar het swing-tijdperk: Dansschoenen aan!

13.45 – 14.45 – Del Norte

Cumbia, son, musica mestiza, gemengd met Engels- en Franstalige nummers. Aanstekelijke muziek uit diverse windstreken. Als er een lijn zit in dit repertoire: pasión!‘ Leadzang, meerstemmig, contrabas, gitaar en charango, accordeon, piano, drums en percussie. Noorderlingen met een wereldblik. 

15.00 – 16.00 – Lui Paard

Koningsdag in de Watergraafsmeer. En Lui Paard is er weer bij. We hebben niet stilgezeten tijdens corona. Daarom hoor je oude én nieuwe nummers. Reggae, rock, zelfs latin. Het komt allemaal voorbij. En dat in je eigen taal. Dus doe je dansschoenen aan, smeer je stembanden. Want het wordt een ouderwets feestje op de Bredeweg.

16.15-17.15 – Johhny & the Space Machine

Een serieuze band gefocust op het onserieuze. Dansbare ritmes, zwoele akkoorden, basloopjes die je hart sneller doen kloppen. Dit alles in combinatie met teksten over het leven, dode katten en fictieve televisie personages. Met drums, bass, gitaar, blazers, percussie en een zwoele stem neemt Johnny met zijn Spacemachine je mee op een muzikale ruimtereis en laat je dansen als nooit tevoren. Het is Johnny met zijn Signora

 

En verder op straat:

 Amorosa maakt voor iedereen die ze ontmoet kleine pakketjes met geluk en strooit lustig met complimenten! Wat is jouw geheim van de ware liefde?

Mama Belle: Een ontmoeting met Mama Belle is onvergetelijk. Want zij is dol op reizen en laat jou meegenieten van haar verhalen, liedjes en snuisterijen uit alle landen. Mama Belle wandelt als een reiziger tussen het publiek. Ze knoopt gesprekjes aan, zingt graag samen een liedje en je mag haar alles vragen

Zweefmolen

Zweven is leven en een dag niet gezweefd is een dag niet geleefd. De leukste op zon-energie aangedreven kinderzweefmolen van Nederland

Schmincken

Schaakclub

DJ Kosmos

 

 

Gemeente Amsterdam

      Amsterdams Fonds voor de Kunst

NUON Foundation


Fonds voor Oost

Scharrelslagerij Cees de Bouter


Intratuin

Nederlands Philharmonisch Orkest / Nederlands Kamerorkset

 

Gemeente Amsterdam

      Amsterdams Fonds voor de Kunst

NUON Foundation


Fonds voor Oost

Scharrelslagerij Cees de Bouter


Intratuin

Nederlands Philharmonisch Orkest / Nederlands Kamerorkset

 
      
    
  Sinds 1977
info@bredewegfestival.nl
© 2022 Stichting Bredewegfestival
Overname tekst, beeld en logo
alleen na toestemming

 
   
info@bredewegfestival.nl
© 2022 Stichting Bredewegfestival
Overname
alleen na toestemming